Profilkläder

  • Kladtryck_logo
  • Kladtryck1_logo

Profilkläder

Vi säljer profilkläder såsom T-shirts, toppar, pikéer, tröjor, skjortor, jackor, kepsar, mössor, overaller, byxor, reflexvästar etc, från ett antal olika leverantörer och i olika prisklasser. Därefter profilerar vi era plagg med ett antal olika tekniker, efter önskemål och lämplighet på respektive plagg…

Vi använder oss av följande tekniker:

Transfertryck

Så går det till: Logon trycks på ett papper och denna värms senare fast på plagget. Man måste beställa minst 25 ark samtidigt – som är 23×30 cm stora. Dessa kan man disponera som man vill. T.ex. 1 stort och 4 små tryck x 25 ark. Man betalar för arken när de kommer hem – och sedan för varje påvärmning undan för undan.

Brodyr

Så går det till: Man använder en brodyrmaskin och syr på logon eller trycket på plagget. Mönsterkort krävs och är en stor startkostnad första gången. Kan inte göras med för små detaljer eller bokstäver. När man väl har sitt mönsterkort blir kostnaden varje gång inte värre än screentryck. OBS går ej att sätta på fickor – då syr man igen dom. De flesta profilkläder har en dragkedja i ryggen – så att man kan komma in under fodret för brodyr på tex ryggen.

Screentryck

Så går det till: Klassisk metod där man trycker med färg direkt på plagget. Man betalar en startkostnad + tryckkostnad/plagg. Alla plagg trycks samtidigt.

Vävda märken

När man behöver små detaljerade tryck är vävda etiketter att fästa på plagget, ett mycket elegant sätt att märka plagget.

Fyrfärgstryck

Kan antingen utföras med screen om det är riktigt stora upplagor, annars kan vi printa tryck och värma på plaggen.

Hotmark och reflextryck

Så går det till: Vi skär ut trycket eller logon i ett material och värmer sedan fast detta på plagget. Enstaka tryck är möjliga att göra. Materialet kostar – så ett tryck blir dyrare ju större det är. Man kan inte göra för mycket och små detaljer.

New Wave – Katalog
Sandryds – Katalog
Black Hill – Kepsar och väskor
Facebook Bildgalleri

Categories